Ken je dat dat je in de waan van de dag leeft? Van dag tot dag? Zo vliegen de dagen en maanden voorbij en je leven dus ook. Zonder dat je de dingen doet die je écht graag wilt en zonder dat je straalt. In het programma staan we stil bij wat je echt wilt. We kijken vooruit naar hoe je echt wilt leven. Je krijgt je verlangens, dromen en wensen helder. Ik geef je ook praktische tips over hoe je daar vervolgens ook iets mee doet. Ik begeleid je deze dag vanuit mijn ervaring als coach en mijn eigen persoonlijke ervaring. Ik heb dit zelf ook gedaan! Ik was een sales vrouw. Maar ontdekte bij mezelf dat ik als kunstenaar veel gelukkiger was en dat daar mijn verlangen lag. Ik heb de stap gewaagd en mijn leven omgegooid. Hierdoor ben ik nu een veel leukere en gelukkiger vrouw en moeder.

Wat kun je verwachten?

In twee dagen gaan we aan de slag met de volgende thema’s


Wat wil je heel graag (stip op de horizon)
Slachtoffer of regisseur (leiderschap)
Wat vertel jij jezelf (geloven in jezelf)
Een succesvolle mindset
De kracht van visualiseren
Just f***ing do it (ACTIE)


Eenvoudige maar diepgaande opdrachten bieden de basis voor coaching naar jouw wensen, verlangens en toekomst. Verder zijn het ook twee dagen echt voor jezelf. Wat wilde jij ook al weer?

Na deze Masterclass


Heb je meer inzicht in je wensen en verlangens.

Weet je hoe je richting kunt geven aan wat jij wilt.

Weet je welke invloed jezelf hebt.

Heb je meer inzicht en zelfkennis.

Weet je wat een succesvolle mindset is en
hoe jij die kunt ontwikkelen en toepassen.

Je herkent je belemmerende overtuigingen
en weet ze om te buigen.

Je hebt tijd voor jezelf en je wensen.

Heb je nieuwe energie en ideeen om je
verlangens mogelijk te maken.

Je krijgt verschillende tools om op een leuke en relaxte manier in ACTIE te komen en resultaat te behalen.

En nog veel meer…………

Dat wil ik!


Dit is wat de deelnemers zeggen

Filmpje!

“Ik heb met bewondering vanaf de zijlijn toegekeken hoe Edith een paar jaar geleden haar leven een nieuwe wending gaf, en nu nog steeds geeft. Zij ontwikkelt krachtig en energiek haar talenten en probeert haar dromen zo te verwezenlijken. In een aantal groepsbijeenkomsten heeft Edith op een integere, open en creatieve manier bij mij denkprocessen op gang gebracht, waar ik veel profijt van heb. Ik ben onderweg en kom er wel! dank voor alles!”

(Elly, voormalig directeur kinderdagopvang)

“Ik weet als geen ander hoe waardevol Edith’s bijeenkomsten zijn. Twijfel je, heb je het gevoel dat je vast zit of gewoon het idee dat er meer uit je leven valt te halen? gun jezelf dan de ondersteuning van Edith.”

(Danielle, owner and founder endaan)

“Edith kan mensen enorm inspireren, vooral met al haar ervaringen. Veel dingen die ze vertelt waren heel herkenbaar en het heeft mij in ieder geval erg gemotiveerd om niet stil te blijven staan in wat ik nu doe, maar om een stapje verder te gaan.”

(Saskia, accountmanager en docent spaans)

Over Edith

Mensen vragen mij vaak hoe ik aan alle wijsheid kom die ik deel. Voor een deel is het afkomstig uit mijn gedragswetenschappenstudie en mijn werk als coach bij 365dagensucccesvol. Een groot ander deel ontleen ik ook aan 20 jaar lang lezen over psychologie en persoonlijke groei en mijn investeringen in mijn eigen persoonlijke groei door programma’s te volgen en me te laten begeleiden door de beste coaches. En natuurlijk een groot deel uit alles wat ik geleerd heb in mijn leven zeker toen ik het roer omgooide.

Ik wil mijn weg en hetgeen ik geleerd heb niet alleen voor mezelf houden. Ik wil het delen zodat anderen er ook wat aan hebben en hun wensen en verlangens ook uit kunnen laten komen.

Dat wil ik!

Praktisch

Wanneer: Zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019.

Tijd: Beide dagen beginnen om 9:30 en eindigen rond 16:00.

Inclusief: Heerlijke lunch, koffie, thee en lekkers en alle materialen die je nodig hebt. Je hoeft alleen jezelf mee te nemen.


We zitten op een prachtige inspirerende locatie, want dat helpt enorm om echt wat te leren en stappen te zetten. We verblijven op Landgoed Halsaf te Babberich. Waar we twee dagen lang heerlijk verzorgt zullen worden. We zullen ook zeker gebruik maken van de prachtige tuin. Overnachting is niet inbegrepen, maar kan zeker bijgeboekt worden

Jouw investering voor dit weekend is €597,- euro.

Dat wil ik!

Ik heb maar een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij vol=vol. Mochten er vragen, twijfels of onduidelijkheden zijn
mail of bel me gerust +31 (0)6-13432600

“Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen je in staat bent daadwerkelijk te realiseren.”– Goethe

Dat wil ik!